top of page

                                                                                                                                                                                    

NUMEROLOGIA TANTRICA

per Maria Lapuente
Un camí d’auto-coneixement
És una ciència mil.lenària provinent de l’Índia, t’ensenya a connectarte amb la teva pròpia essència. T’ajuda a tenir una més àmplia conciència de tu mateix. Estudia el procés pel qual estàs passant, oferint-te unes pautes de treball que compreses i experimentades t’ajudaran a aconseguir el teu treball evolutiu.

La Numerologia Tàntrica et permet, d’una manera clara i concisa,
saber qui ets en realitat, de com tu et penses que ets. Et fa veure quines són les limitacions que entretenen la teva superació individual, però també quins són els potencials innats que tens al teu abast per superar-les i viure amb més seguretat totes les situacions quotidianes. Això farà que puguis entendre els mecanismes adquirits: socials, familiars, religiosos, etc., que utilitzes de manera inconscient.
Es basa en la data de naixement desglosada en cinc factors: Ànima, (aspectes interns), karma (aspectes externs), Do Diví i Destí (potencials, cualitats innates) i Vida (propòsit evolutiu). Aquest bloc representa el sentit bàsic de la teva vida actual.

Treballa amb onze números. Cada número té un nom simbòlic i estan connectats amb els deu cossos espirituals que conformen l’aspecte energètic del ser humà.
Amb l’estudi de la Numerologia Tàntrica tindràs unes eines que
t’ajudaran a seguir el teu procés evolutiu amb més seguretat.
Durant el curs aprendrás la metodologia de la Numerologia Tàntrica ampliament: teoria i pràctica.
bottom of page